Wednesday, February 27, 2008

Från den gråa vardagen

Det kommer alltid människor springande i sista minuten, de vill åka med spårvagnen trots att de inte var på plats i tid.
Nästan alltid springer de skrattandes, och oftast är de kvinnor, varför? Vad är det som är så jävla roligt?

Så där, då var det ventilerat.

Annars då? Jodå, det "rullar" på, för alla er som undrar samt er som inte undrar:

Jag och kärleken laddar för skidsemester nästnästa vecka, oj vad rart o mulligt!

Nedre botten har testrepat med en sångerska men det rann ut i sanden.

Nedre botten ska träffa en annan jazzgitarrist istället och hoppas det kan bli nåt.

När jag sitter där i körhytten och gör mina varv rinner musiken ur mig mer och mer för varje kilometer. Får inte tappa den, måste förbli musiker, det är min starkaste identitet. Jag vägrar att bli hopsjunken och livlös som de gamla spårvagnsveteranerna.

Förslösad talang är det sorgligaste som finns.

Klart slut

Thursday, February 14, 2008

Freddy

Nedre botten har varit upptagen med att åka i konsumtionskarusellen på senaste tiden. Därför har redaktionen (jag) inte producerat någonting alls eftersom alla livets djupare värden tillfälligt har försvunnit ur synfältet. Jag gör dock mitt bästa och tar stora simtag uppför strömmen tillbaka till källan av ljus, kärlek och sanning.
Under tiden kan ni få titta på en intervju med Freddy Mercury. Intressant för den som gillar Queen, musik i allmänhet eller att bara personlighetsanalysera beteendet hos en extremt kreativ person (notera kedjerökandet och öldrickandet). Så släpp era valentin-nallar, rosbuketter och skära chokladaskar för ett ögonblick och ta en titt, karln var rolig också! Four ladies still rockin' away!